Intrebari frecvente

Codul UPC este o imagine utilizata pentru reprezentarea grafica a unei cantitati de informatie care poate fi ulterior citita cu usurinta de un scanner de coduri de bare sau o aplicatie de telefon mobil. Codurile UPC sunt cel mai des intalnite pe produsele destinate vanzarii cu amanuntul, fiind utilizate la casele de marcat pentru interogarea pretului si a denumirii produsului.
International Barcodes Ltd a fost infiintata in 2013 cu intentia de a completa serviciile de coduri UPC oferite de Barcodes Ltd infiintata in 2007. Operam la nivel international si ne-am propus sa sustinem intreprinderile mici si mijlocii prin furnizarea de coduri UPC la preturi accesibile, platibile o singura data. Asiguram acest lucru deschizand birouri in fiecare tara, pentru a trata mai bine nevoile clientilor, in mod individual si in limba locala.
Da. Majoritatea retailerilor accepta mult mai usor listarea articolelor comerciale in magazinele lor daca produsele au deja coduri UPC. Cu alte cuvinte, codurile UPC va deschid usa retailerilor si va permit extinderea pietei de desfacere.
Nu putem garanta acest lucru. Retailerii au propriile reglementari privind codurile UPC. De asemenea, aceste reglementari se pot modifica in timp.
Da, garantam ca numerele de coduri UPC pe care le vindem nu au mai fost vandute sau utilizate vreodata. Codurile noastre UPC provin de la Uniform Code Council (UCC), conform UCC Settlement Agreement. Asiguram certificate ce dovedesc trasabilitatea achizitionarii acestora inainte de 28 august 2002. In acest sens, detinem garantii notariale de la fiecare companie din SUA in parte de la care am cumparat codurile UPC in scopul revanzarii acestora. Odata achizitionate de la noi, codurile de bare sunt ale dvs. pe viata si le puteti utiliza oricand doriti.
Puteti cumpara coduri UPC de aici. Dupa efectuarea platii cu cardul, va vom transmite automat pe e-mail codurile UPC impreuna cu imaginile aferente.
Odata ce ati primit codul UPC impreuna cu imaginile lui atasate, il puteti incorpora in ambalajul produsului dvs. sau il puteti tipari pe etichete autocolante. Atunci cand retailerul primeste produsul dvs. cu cod UPC, il scaneaza si introduce datele despre produs in sistemul sau informatic, astfel incat orice scanare ulterioara a codului UPC sa aduca automat informatia despre produs.
Dimensiunea 100% a codului UPC este 37,3 x 25,9 mm. Aceasta poate fi redusa pana la 80% (aproximativ 20 x 30 mm) sau marita pana la 150%.
Un cod UPC este pur si simplu un numar transpus grafic sub forma unor bare. Adica nu contine informatii despre companie sau produs. Cand se listeaza un articol comercial intr-un magazin, informatia despre produs este introdusa in sistemul informatic al magazinului, iar atunci cand codul UPC este scanat la casa de marcat, numarul scanat face legatura cu informatia asociata despre produs din baza de date a magazinului.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.