Despre noi

In anii ’90 s-au infiintat organizatii EAN nationale pe tot mapamondul. Acestea vindeau licentele de codurile de bare EAN catre membrii lor si percepeau o taxa de aderare si o taxa anuala de licenta.

Cu toate acestea, organizatia din SUA – Uniform Code Council (UCC) – vindea codurile de bare UPC catre membrii sai contra unei sume platibile o singura data.

La sfarsitul anilor ’90, UCC a fuzionat cu EAN. Ca urmare a acestei schimbari, in SUA s-a introdus taxa anuala de licenta, inclusiv pentru membrii vechi care platisera o singura data. Unii membri vechi au fost nemultumiti de noile taxe anuale si, prin urmare, o parte dintre ei s-au asociat pentru a inainta o plangere comuna. Acestia au castigat procesul la inceputul anilor 2000. Drept urmare, aceste numere UCC mai vechi au putut fi cumparate de reselleri pentru a fi vandute la bucata. Desi emise acum 25 de ani, aceste numere UCC sunt ‘noi’, in sensul ca nu au fost utilizate niciodata.

International Barcodes Ltd a fost infiintata in 2013 cu intentia de a completa serviciile de coduri de bare oferite de Barcodes Ltd infiintata in 2007. Operam la nivel international pentru a face disponibile codurile de bare EAN/UCC la un pret rezonabil si pentru a asigura suport la nivel international. Asiguram acest lucru deschizand birouri in fiecare tara, pentru a trata mai bine nevoile clientilor, in mod individual si in limba locala.

Codurile noastre de bare EAN/UCC sunt unice si provin de la Uniform Code Council (UCC). Asiguram certificate de garantare a autenticitatii care dovedesc trasabilitatea achizitionarii respectivelor coduri de bare. De asemenea, detinem garantia scrisa de la compania de la care provin codurile de bare ca acestea sunt destinate revanzarii de catre noi. Odata cumparate de la noi, codurile de bare EAN/UCC sunt ale dvs. pe viata si le puteti utiliza oricand doriti. De asemenea, nu trebuie platite anual.