Verificarea decodabilitatii codurilor de bare

Verificarea decodabilitatii este un test de scanare a codului de bare tiparit pe eticheta produsului. Aceste teste sunt efectuate cu ajutorul unui echipament de verificare ce masoara cat de usor si de precis se scaneaza codul de bare in diferite medii de lucru. Raportul va avea fie nota de trecere (A, B, C sau D), fie nota de respingere (F), situatie in care se va explica motivul respingerii.

Anumiti retaileri solicita ca toate produsele cu coduri de bare sa fie listate in magazinele lor numai pe baza rapoartelor de verificare a decodabilitatii, pentru a se asigura ca toate codurile de bare se vor scana cu usurinta si se vor evita astfel erorile de scanare care conduc la cresterea timpilor de asteptare la casele de marcat. Marii retaileri si supermarketurile care solicita rapoarte de verificare sunt enumerati aici.

Rapoartele noastre de verificare a decodabilitatii codurilor de bare sunt efectuate utilizand standarde acceptate international si cele mai bune echipamente de verificare. Pentru a efectua o verificare cat mai precisa, va rugam sa ne transmiteti o mostra a codului dvs. de bare asa cum va fi tiparit pe eticheta produsului. Verificarea dureaza 2-3 zile de la primirea solicitarii, deci va rugam sa luati in calcul acest interval pe langa cel necesar expedierii ambalajului la adresa noastra:

International Barcodes Ltd
2c Handley Avenue
Narrow Neck
Auckland, 0624
New Zealand

Numai 10% dintre rapoartele de verificare sunt respinse, in general din cauza nerespectarii dimensiunii codului de bare. De aceea, inainte de transmiterea mostrei spre verificare, va rugam sa va asigurati mai intai ca:

 • ati respectat dimensiunile minime standard (minim 2,5 cm lățime)
 • ati lasat zone de liniste suficient de mari de ambele laturi ale codului de bare (minim 3 mm)
 • liniile barelor nu sunt tremurate (inspectati cu o lupa)
 • liniile barelor nu sunt subtiate (comparati cu un cod de bare care se scaneaza la casa de marcat)
 • liniile barelor nu sunt ingrosate (comparati cu un cod de bare care se scaneaza la casa de marcat)

Aici gasiti informatii tehnice despre verificarea codurilor de bare si cum sa va asigurati ca se vor scana cu succes.

 • Verificarea decodabilitatii codurilor de bare

  Acest produs NU este cu livrare automata. Daca ati furnizat toate informatiile necesare, veti primi pe e-mail raportul de verificare in 2 – 24 ore, in functie de momentul zilei / saptamanii cand ati facut comanda.

  Cantitate Pret per Raport Verificare
  1 59 $
  Adaugă în coș

De ce sa cumparati de la noi?

Va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in IBNREG – International Barcodes Network Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.