Inscriere in IBNREG.org

Avantajele inregistrarii online a informatiilor despre produse sunt:

 1. Dovedeste retailerilor ca utilizati un cod de bare EAN-13 unic global.
 2. Permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner, disponibila pentru iOS si Android.
 3. Imbunatateste rezultatele cautarilor pe Internet ale produsului dvs., astfel incat, atunci cand codul de bare este cautat cu Google sau cu alt motor de cautare, sa apara informatiile despre produs.
 4. Descurajeaza alte persoane sa utilizeze ilegal numarul dvs. Daca o cautare rapida pe Internet gaseste ca fiind deja utilizat acel cod de bare, atunci este putin probabil ca alte persoane sa incerce sa-l utilizeze. Desi alte persoane nu pot utiliza legal coduri de bare care nu le apartin, totusi, daca acest lucru se intampla, rezolvarea situatiei constituie o bataie de cap suplimentara pentru proprietarul legal. Acest lucru poate fi cu usurinta evitat prin inregistrarea online a codului de bare.
 • Inscriere in IBNREG.org

  Daca ati cumparat numarul codului de bare EAN/UPC din alta sursa, atunci din aceasta pagina puteti achizitiona:

  Nota: Dupa ce plasati comanda, va rugam sa ne transmiteti prin e-mail dovada achizitiei codului de bare, pentru a demonstra ca numarul de cod de bare pe care doriti sa-l inregistrati va apartine.

  Acest produs NU este cu livrare automata. Daca ati furnizat toate informatiile necesare, veti primi un e-mail in 2 – 24 ore, in functie de momentul zilei / saptamanii cand ati facut comanda.

  Cantitate
  Pret per Inscriere
  110 $
  210 $ bucata
  310 $ bucata
  410 $ bucata
  5 +10 $ bucata
  10 +$ bucata
  20 +$ bucata
  30 +6 $ bucata
  40 +$ bucata
  50 +4 $ bucata
  75 +$ bucata
  100 +$ bucata
  150 +Va rugam sa ne contactati
  Adaugă în coș

Zebra Barcode Scanner este o aplicatie pentru iOS si Android care permite clientilor care permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu telefonul mobil. Aplicatia aduce datele din IBNREG – International Barcodes Network Registry, inregistrarea informatiilor despre produse fiind gratuita pentru codurile de bare achizitionate din site-ul nostru, dar putand fi cumparata ca serviciu separat in cazul in care ati achizitionat codul de bare din alta sursa.

De ce sa cumparati de la noi?

Va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in IBNREG – International Barcodes Network Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner pentru iOS si Android.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.