Imagini pentru coduri QR

Codurile QR sunt scanabile cu telefoanele mobile si au numeroase functii, cea mai raspandita fiind deschiderea automata a URL-ului codificat. De asemenea, pot fi utilizate pentru adaugarea automata de evenimente in calendarul telefonului, de informatii de contact, formarea unui numar de telefon, trimiterea unui SMS si altele. In codurile QR puteti codifica orice informatie doriti.

In cazul in care doriti sa codificati o cantitate mare de informatie, codul QR poate deveni foarte mare. Un patrat cu latura de 3 sau 4 cm poate codifica cu usurinta un URL sau cateva linii de text, insa pentru codificarea informatiilor de contact (Vcard) sau a unui eveniment de calendar (Vcalendar), atunci va fi necesar un cod cu dimensiune mai mare.

 • Imagini pentru coduri QR

  Din aceasta pagina puteti achizitiona:

  • — 1 imagine a codului QR, in 4 formate: 2 vectoriale (SVG, PDF) si 2 grafice (PNG, JPG) la 600 dpi

  Nota: Va rugam sa mentionati in comanda, in zona ‘Informatii suplimentare’, datele pe care le doriti codificate in codul QR.

  Acest produs NU este cu livrare automata. Daca ati furnizat toate informatiile necesare, veti primi pe e-mail imaginile codului de bare in 2 – 24 ore, in functie de momentul zilei / saptamanii cand ati facut comanda.

  Cantitate
  Pret per imagine (5 formate diferite)
  110 $
  210 $ bucata
  310 $ bucata
  410 $ bucata
  5 +10 $ bucata
  10 +8 $ bucata
  20 +6 $ bucata
  30 +6 $ bucata
  40 +4 $ bucata
  50 +4 $ bucata
  75 +2 $ bucata
  100 +2 $ bucata
  150 +Va rugam sa ne contactati

De ce sa cumparati de la noi?

Puteti achizitiona pachete de coduri de bare – ce includ imaginile acestora, Certificat de Garantare a Autenticitatii si inscriere in GEBIR.org – pentru articole comerciale, CD-uriDVD-uricarti cu ISBN sau publicatii periodice (ziare, reviste) cu ISSN.

Totodata, va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in GEBIR – Global Electronic Barcode Information Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner pentru iOS si Android.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.