Generator coduri de bare SSCC

Serial Shipping Container Code (SSCC) este un cod de bare de 18 cifre utilizat pe paletii cu care se livreaza produsele la marii retaileri. Fiecare palet trebuie sa aiba un numar SSCC unic.

 • Imagini pentru coduri de bare SSCC

  Din aceasta pagina puteti achizitiona:

  • — 1 imagine a codului de bare SSCC care se tipareste pe palet, in 4 formate: 2 vectoriale (SVG, PDF) si 2 grafice (PNG, JPG) la 600 dpi

  Nota: Va rugam sa mentionati in comanda, in zona ‘Informatii suplimentare’, numarul de 18 cifre pentru care doriti sa generam imaginea codului de bare SSCC.

  Acest produs NU este cu livrare automata. Daca ati furnizat toate informatiile necesare, veti primi pe e-mail imaginile codului de bare in 2 – 24 ore, in functie de momentul zilei / saptamanii cand ati facut comanda.

  Cantitate
  Pret per imagine (5 formate diferite)
  110 $
  210 $ bucata
  310 $ bucata
  410 $ bucata
  5 +10 $ bucata
  10 +8 $ bucata
  20 +6 $ bucata
  30 +6 $ bucata
  40 +4 $ bucata
  50 +4 $ bucata
  75 +2 $ bucata
  100 +2 $ bucata
  150 +Va rugam sa ne contactati

De ce sa cumparati de la noi?

Puteti achizitiona pachete de coduri de bare – ce includ imaginile acestora, Certificat de Garantare a Autenticitatii si inscriere in GEBIR.org – pentru articole comerciale, CD-uriDVD-uricarti cu ISBN sau publicatii periodice (ziare, reviste) cu ISSN.

Totodata, va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in GEBIR – Global Electronic Barcode Information Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner pentru iOS si Android.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.