Generator Code-39 si Code-128

Codurile de bare Code-39 sau Code-128 sunt utilizate pentru numerele de inregistrare a cartilor in biblioteci, carduri la sali de fitness, inventarul mijloacelor fixe in companii etc.

Code-39 poate codifica atat litere, cat si cifre, insa necesita mai mult spatiu, deci, daca aveti mult spatiu la dispozitie, Code-39 este potrivit. Totusi, daca trebuie sa inghesuiti codul de bare intr-un spatiu ingust, atunci va recomandam sa utilizati Code-128 care se scaneaza cu usurinta chiar si la factori de scalare mai mici.

 • Imagini pentru coduri de bare Code-39 si Code-128

  Din aceasta pagina puteti achizitiona:

  • — pachete a 1000 imagini coduri de bare Code-39 sau Code-128, in 4 formate: 2 vectoriale (SVG, PDF) si 2 grafice (PNG, JPG) la 600 dpi

  Nota: Va rugam sa mentionati in comanda, in zona ‘Informatii suplimentare’, tipul codului de bare (Code-39 sau Code-128), precum si secventa de numere pe care doriti sa o codificati (spre exemplu, de la 1000 la 1999, in cazul in care alegeti un pachet de 1000).

  Acest produs NU este cu livrare automata. Daca ati furnizat toate informatiile necesare, veti primi pe e-mail imaginile codului de bare in 2 – 24 ore, in functie de momentul zilei / saptamanii cand ati facut comanda.

  Cantitate (in mii)   Pret per 1000 imagini (5 formate diferite) 
  158 $
  233 $
  324 $
  420 $

De ce sa cumparati de la noi?

Puteti achizitiona pachete de coduri de bare – ce includ imaginile acestora, Certificat de Garantare a Autenticitatii si inscriere in IBNREG.org – pentru articole comerciale, CD-uriDVD-uricarti cu ISBN sau publicatii periodice (ziare, reviste) cu ISSN.

Totodata, va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in IBNREG – International Barcodes Network Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner pentru iOS si Android.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.