Formatul codului de bare EAN/UPC

De regula, furnizam codurile de bare in format EAN cu prima cifra 0 (de exemplu, 0799439112766). Totusi, aceste coduri de bare pot fi utilizate si in format UPC fara prima cifra 0 (de exemplu, 799439112766). In ambele cazuri, barele sunt identice (vedeti imaginea de mai jos).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In afara Americii de Nord, cele mai utilizate sunt codurile de bare EAN. Totusi, pot exista retaileri cu sisteme informatice care nu pot inregistra numere prefixate cu 0, acestia preferand sa utilizeze codul dvs. de bare in format UPC (de exemplu, 799439112766). Aceasta este solutia potrivita – codul de bare fiind identic din punct de vedere al barelor si unic global, se va scana fara probleme. Puteti lasa la latitudinea retailerului sa aleaga ce varianta a numerelor codului de bare doreste sa inregistreze in sistemul sau informatic.

 

De ce sa cumparati de la noi?

Va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in IBNREG – International Barcodes Network Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.