FARA TAXE ANUALE de licenta GS1. Platiti o singura data!

Coduri de bare EAN-13 pentru publicatii periodice (ziare, reviste) cu ISSN

sample ISSN barcode for RomaniaFiecare publicatie periodica (ziar, revista) se identifica prin numarul ISSN obtinut de la Centrul International ISSN din fiecare tara in parte.

Pentru simbolizarea codului de bare de pe coperta intai a ziarului sau revistei puteti utiliza:

 • numarul ISSN cu prefix 977 – simbolizat sub forma de cod de bare EAN-13, situatie in care puteti sa achizitionati separat imaginile in diverse formate ale acestuia si inscrierea in GEBIR.org
 • numarul EAN-13 cu add-on de 5 cifre (recomandat), situatie in care puteti sa achizitionati un pachet de coduri de bare continand: numarul EAN-13 (cu cifra 0 la inceput), imaginile in 4 formate ale acestuia, Certificatul de Garantare a Autenticitatii si inscrierea gratuita a informatiilor despre produse in GEBIR.org

Cele 5 cifre suplimentare din add-on pot exprima:

 • numarul editiei de la prima sa aparitie (01000)
 • anul si ziua aparitiei (19005)
 • anul si saptamana aparitiei (19053)
 • anul si luna aparitiei (19012)
 • Pachet coduri de bare EAN-13 pentru publicatii periodice (ziare, reviste) cu ISSN

  Daca ati ales numarul EAN-13 cu add-on de 5 cifre pentru simbolizarea codului de bare de pe coperta intai a ziarului sau revistei, atunci de aici puteti achizitiona un pachet ce contine:

  • — 1 numar EAN-13 (cu cifra 0 la inceput). Diferenta dintre codurile EAN-13 si UPC-A poate fi consultata aici.
  • — 4 imagini ale codului de bare (conform standardului ISO/IEC 15420) in 2 formate vectoriale (SVG, PDF) si 2 formate grafice (PNG, JPG) la 600 dpi
  • — 1 Certificat de Garantare a Autenticitatii care atesta ca sunteti unicul proprietar legal al numarului codului de bare
  • — 1 inscriere gratuita a informatiilor despre produse in GEBIR.org
  • — 1 manual de utilizare corecta a codurilor de bare, in format PDF
  • — 1 factura electronica, in format PDF

  Nota: Va rugam sa mentionati in comanda, in zona ‘Informatii suplimentare’, add-on-ul de 5 cifre pe care-l doriti generat in dreapta codului de bare EAN-13, fara alte detalii, pentru ca sistemul sa-l poata detecta automat. Daca doriti sa comandati mai mult de un cod de bare, atunci va rugam sa separati add-on-urile cu virgula sau enter.

  Acest produs este cu livrare automata. Pachetul continand imaginile standard va fi transmis pe e-mail, la cateva minute dupa plata online. Daca nu ati furnizat toate informatiile necesare, veti primi imaginile codului de bare personalizate cu add-on-ul de 5 cifre intr-un e-mail separat, in 2 – 24 ore, in functie de momentul zilei / saptamanii cand ati facut comanda.

  Preturi valabile începând cu 16.02.2017:

  CantitatePret per cod de bare
  130 $
  2 +25 $ bucata
  3 +22 $ bucata
  4 +20 $ bucata
  5 +19 $ bucata
  10 +12 $ bucata
  20 +7 $ bucata
  30 +5 $ bucata
  50 +3,5 $ bucata
  100 +1,95 $ bucata
  150 +Va rugam sa ne contactati

De ce sa cumparati de la noi?

Puteti achizitiona pachete de coduri de bare – ce includ imaginile acestora, Certificat de Garantare a Autenticitatii si inscriere in GEBIR.org – pentru articole comerciale, CD-uriDVD-uricarti cu ISBN sau publicatii periodice (ziare, reviste) cu ISSN.

Totodata, va recomandam sa va inregistrati gratuit informatiile despre produse in GEBIR – Global Electronic Barcode Information Registry, ceea ce va permite clientilor dvs. sa afle date despre produs inainte de a-l cumpara, prin scanarea codului de bare cu aplicatia Zebra Barcode Scanner pentru iOS si Android.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.